Werkgevers Service Punt de Rijnstreek op koers…..!

Door | 26 januari 2014 | Tips en informatie

Inmiddels zijn er bijna 10 maanden verstreken na de oprichting van het Werkgevers Service Punt de Rijnstreek. (WSP de Rijnstreek) Vele horden zijn er inmiddels genomen om tot de huidige werkwijze te komen. Uiteraard was er politiek gekrakeel op de achtergrond in verband met de reeds gepasseerde fusie met de Gemeenten Boskoop en Rijnwoude. Ook deze horde is inmiddels genomen en bevinden wij ons weer in rustiger wateren.

Gestaag  kunnen wij weer gaan verder bouwen om het WSP de Rijnstreek zo sterk mogelijk te positioneren en presenteren bij de ons omringende, bekende en onbekende werkgevers. We zijn inmiddels binnen gedrongen bij elke business club om daar ons credo telkenmale weer te kunnen verkondigen:

“Wij van het WSP de Rijnstreek worden weliswaar betaald door de lokale overheid, echter wij zijn volledig in dienst van u, mijnheer of mevrouw de ondernemer!”

Zomaar enkele van deze diensten zijn:

Dat wij u willen ondersteunen met de expertise die wij in huis hebben, de lijntjes binnen het Gemeentehuis voor u verkleinen en u helpen met eventuele personele vraagstukken. Menig werkgever in en rondom Alphen aan den Rijn hebben wij al bezocht voor een kennismakingsgesprek. Mocht u nog niet een van onze werkgeveradviseurs over de vloer hebben gehad dan is de kans zeer groot dat u genomineerd staat om in het jaar 2014 door ons bezocht te gaan worden.

Wij hopen dat

wij van het WSP de Rijnstreek,  voor u aan het einde van het jaar 2014 inmiddels zijn verworden tot een uiterst betrouwbare partner. Dat u, als vanzelfsprekend,  zelf de telefoon ter hand neemt om ons te bereiken omdat wij een onmisbare partner van u zijn gebleken te zijn. Grosso modo  ligt onze expertise op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Sociale en Economische Zaken.

Schroom niet om ons te benaderen al onze gegevens kunt u terugvinden op de website: www.wsp-rijnstreek.nl

 

Hartelijke groet,

Nicole Nieuwenhuizen | Werkgevers Servicepunt

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Reageer

Your email address will not be published.