Wat een businessclub voor u kan betekenen

Door | 28 januari 2014 | Tips en informatie

De Businessclub Rijnstreek groeit. Vorig jaar hebben wij gekozen voor een andere positionering en dit onder andere vormgegeven met een nieuw logo, nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

Maar waar staat onze businessclub nu eigenlijk voor? De club staat voor groei. De BCR helpt ondernemers en ondernemende managers met groei. En dit vertalen we naar doelen.

Business

Een belangrijk doel van de businessclub is om business voor elkaar te genereren. Het idee is dat je medeleden leert kennen en vertrouwen. Vanuit deze relatie gun je natuurlijk elkaar als eerste business. Maar doordat leden ook actief in hun eigen netwerk op zoek gaan naar kansen voor mede businessclub-leden, ontstaat er een ware stroom  van leads binnen de club.

Het principe ‘geven om te nemen’ maakt wellicht goed duidelijk hoe het werkt. Je moet dus wel wat doen, om ervoor te zorgen dat jezelf ook kansen krijgt aangereikt. Maar denk eens aan de kracht van zo’n 25 personen die voor jou op zoek gaan naar businesskansen!

Kennis

Op wekelijkse basis wisselen de leden ervaringen uit. Ervaringen waar andere leden vervolgens hun voordeel kunnen doen. Ook wordt er wekelijks een presentatie verzorgd door een lid waarbij er dieper op een onderwerp kan worden ingegaan.

En dat is niet alles, zo één a tweemaal per kwartaal is er een belanghebbende spreker die een presentatie verzorgd die past binnen het thema ‘groei’.

Contacten

Hoewel de business een belangrijke reden is voor leden op lid te worden van de club, ‘voelt’ het niet zo als je bij een bijeenkomst bent. Het voelt dan meer als een gezellig samenzijn met ondernemers en managers. Er worden in de businessclub echt vriendschappen gesloten die het lidmaatschap van de club dikwijls overleven. Als groeiende ondernemer kun je niet zonder netwerk, en door wekelijks bij elkaar te komen, worden deze banden echt en duurzaam.

Bovendien is onze businessclub voortdurend op zoek naar nieuwe relaties en contacten. Als we eenmaal een contact hebben gelegd, proberen wij ook contact te houden via onze nieuwsbrief. Misschien leest u dit bericht wel omdat u onze nieuwsbrief hebt ontvangen.  Hoe dan ook hopen wij dat u zich afvraagt wat een businessclub voor u zou kunnen betekenen. En we zouden het al helemaal leuk vinden als u zich afvraagt wat een businessclub die voor uw groei gaat zou kunnen betekenen.

Reageer

Your email address will not be published.