Van Klant naar Fan, themabijeenkomst!

businessclub rijnstreek themabijeenkomst van klant naar fan

Wilt u een krachtige relatie opbouwen met uw klant? Wilt u sneller en betere deals kunnen sluiten?
Kom dan naar de workshop ‘Van klant naar fan’ van de Businessclub Rijnstreek. Op vrijdag 28 maart zal de vermaarde management goeroe Harry Selier uit de doeken doen hoe u uw sales succesvol kunt verbeteren.

28 maart, 07:00, Castellum, Alphen

Harry Selier is auteur van het succesvolle boek ‘De Ontmoeting, Expeditie naar Het Nieuwe Script’ en geeft diverse sales-, team en managementtrainingen met zijn bedrijf ‘Karakter’. Naast dat hij zelf ook een bijzonder karakter is, maakt hij regelmatig gebruik van paarden in zijn werk. En dan met name de nuttige vergelijkingen die zijn te maken bij het omgaan met paarden en mensen.

Businessclub

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Businessclub Rijnstreek. Deze club helpt ondernemers in de regio Groene Hart met hun groei-ambities waar te maken. Ze doet dit onder andere door themabijeenkomsten te organiseren zoals op 28 maart. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, maar voorafgaand aan de lezing is een ontbijt waar men voor € 15,- aan kan deelnemen. U ontvangt hier achteraf een factuur voor. Het event is voor vroege vogels en begint al om 07:00u ’s ochtends en duurt tot 8:45.

Aanmelden

Het vorige event was een zeer geslaagde bijeenkomst, goed netwerken, een heerlijk ontbijt én een zeer interessante lezing.  Net als die keer daarvoor, hebben zich bovendien een aantal mensen bij onze Businessclub aangemeld.

Details

 • Datum: 28 maart 2014
 • Plaats: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
 • Route/ bereikbaarheid
 • Tijd: 07:00 tot 08:45

Formulier

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Factuuradres

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

  Reageer

  Your email address will not be published.