29 november 2019: bedrijfsbezoek bij Heineken

Door | Tips en informatie

Heineken! Hèt Nederlandse bier sinds 1873 èn al bijna 45 jaar gebrouwen in onze eigen achtertuin. Op vrijdag 29 november brengt Business Club Rijnstreek een bedrijfsbezoek aan de brouwerij.

Wil je er bij zijn, of wil je gewoon eens meemaken hoe Business Club Rijnstreek ondernemers helpt om te groeien, schrijf je dan nu in voor een gratis netwerkontbijt.

Door | Tips en informatie

OPEN AVOND 22 NOVEMBER 2018

WAT DOE JE ALS JE WILT NETWERKEN, KENNIS WILT OPDOEN, WILT SPARREN MET ANDERE ONDERNEMERS OVER WAT JE BEZIGHOUDT? DAN KOM JE NAAR EEN OPEN AVOND VAN DE BCR.Wiebe de Boer van TK-advocaten, Ezra Windhorst van Surelock en René Gelderblom van Storievents deelden hun kennis over arbeidsrecht, beveiligen tegen digitale criminaliteit en storytelling.

Diverse geïnteresseerde ondernemers kwamen op deze avond af en proefden de sfeer van de BCR, deelden ervaringen en verhalen en maakten kennis met andere ondernemers. Een geslaagde avond in de prachtige ambiance van Frame Offices.

Nieuwjaar bij De Dyck

Door | Tips en informatie

Het staat al even in mijn agenda. Donderdag 11 januari, een etentje met de BCR bij De Dijck in
Woubrugge. Een aantal mensen van de club heb ik al een beetje leren kennen bij de lezing van Rocky
en natuurlijk door de verhalen van mijn man, die nu goed een half jaar lid is. Ik kijk er eigenlijk wel
naar uit, lekker eten met een groep mensen, die ik graag beter leer kennen.
Lees meer

Ondernemen en veiligheid

Door | Tips en informatie

Ondernemen en veiligheid

Hoe staat het met de veiligheid in Alphen? Wat zijn de actuele ontwikkelingen en wat staat ons te wachten? John Nieumeijer, teamchef politie Alphen aan den Rijn, komt dit op 10 juni a.s. vertellen bij Businessclub Rijnstreek met een presentatie speciaal gericht op ondernemers. Uiteraard is er ook aandacht voor preventie én er zal een open discussie zijn waarbij u John Nieumeijer al uw vragen kunt stellen!

Lees meer

Met BCR naar ADO Den Haag

Door | Tips en informatie

BCR ziet groen en geel!

BCR gaat een bezoek brengen aan een wedstrijd van ADO Den Haag! Op zondag 8 mei speelt ADO om 14:30 uur tegen Heerenveen. Dat belooft een mooie wedstrijd te worden!

Een feestelijk arrangement

Wij worden ontvangen in de fraaie Zuider Park Lounge. Ons arrangement ziet er als volgt uit:

•        Ontvangst met koffie en thee

•        Toegang tot businessruimte ‘de Ooievaar’

•        Live muziek in ‘de Ooievaar’

•        Broodjes of diverse koude tapas voor de wedstrijd

•        Volop bier, wijn en fris tijdens de rust

Een complete voetbalmiddag voor slechts € 20

De eigen bijdrage voor dit bezoek bedraagt slechts € 20,-. Dit is inclusief vervoer van en naar Den Haag en het bovengenoemde arrangement.

Zakenrelaties welkom!

Dit is bij uitstek een gelegenheid waarbij wij ook gasten kunnen uitnodigen. Wilt u mee met BCR naar ADO Den Haag? Dat kan! Meld u zich dan wel voor 28 april aan! Ook voor u geldt de bescheiden bijdrage van € 20,-.

Aanmelden

Naast het feit dat ADO altijd een bezoek waard is, is dit uitje ook een mooie manier om de BCR-leden nog beter te leren kennen en uw netwerk verder uit te breiden. Dus ga mee op 8 mei en meld u nu aan bij Carst Teiwes via c.teiwes@berntsenmulder.nl of 0172-424172.

Datum: 8 mei 2016
Vertrek vanuit Alphen aan den Rijn:
13:00 uur
Aanvang wedstrijd: 14:30 uur
Terug in Alphen aan den Rijn: 19:00 uur

Eigen bijdrage : 20 euro.

Businessclub

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

 

 

 

 

Elektrisch rijden: dé trend in mobiliteit

Door | Tips en informatie

Elektrisch rijden: dé trend in mobiliteit

Eerst was het nog de hybride auto, nu gaan we voor volledig elektrisch rijden. Geen automerk wil achterblijven bij het volgen van deze trend.  De elektrische auto wint ook aan populariteit onder consumenten, zo getuige de oprichting van de Vereniging Elektrische Rijders.

Een nieuw tijdperk in de auto-industrie

Op vrijdag 8 april geeft Koos Burgman, bestuurslid bij Vereniging Elektrische Rijders, zijn visie op de toekomst van elektrisch rijden bij Businessclub Rijnstreek. Wat zijn de maatschappelijke factoren die elektrisch rijden bevorderen? Welke ontwikkelingen brengt dit teweeg in de auto-industrie en in ons dagelijks leven? Het zijn allemaal vraagstukken waar de Vereniging Elektrische Rijders (VER) zich mee bezighoudt.

U kunt erbij zijn

De bijeenkomst begint om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, alleen voor het ontbijt geldt een bijdrage. De bijeenkomst wordt gehouden in het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn.

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Datum: 8 april 2016
Aanvang:
7:00 uur
Lezing: GRATIS

Bijdrage ontbijt: 15 euro.

Businessclub

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Let op; er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

   

   

   

   

  De V.A.R. wordt vervangen!

  Door | Tips en informatie

  Stappenplan invoering modelovereenkomsten en afschaffing V.A.R.

  Zoals u wellicht heeft vernomen wordt de Verklaring Arbeidsrelatie (de V.A.R.) vervangen door modelovereenkomsten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

  Het doel daarvan is om op een betere wijze te regelen dat ingehuurde opdrachtnemers niet ten onrechte worden gezien als werknemers. Mocht dit namelijk gebeuren dan gaat de Belastingdienst over tot het heffen van WIA- en WW- premies alsmede loonbelasting. Lees meer