Themabijeenkomst Omgaan met agressie

Omgaan met agressie

Themabijeenkomst ‘Omgaan met agressie’

Voor mensen die in hun werk weleens te maken kunnen hebben met agressie verzorgt Businessclub Rijnstreek vrijdagochtend 4 juli de themabijeenkomst ‘Omgaan met agressie’.

De heer Dijkgraaf van D-Tac verzorgt tijdens de bijeenkomst een lezing over agressie en criminaliteit in het bedrijfsleven. Hij zal onder andere vertellen hoe je moet omgaan met winkelcriminaliteit, gedrag en veiligheid. Bovendien krijg je praktische handvatten over hoe je agressie kunt voorkomen.

De bijeenkomst begint al om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, alleen voor het ontbijt geldt een bijdrage.

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Ondernemers en managers die deel willen nemen aan deze kunnen zich aanmelden via secretaris@businessclubrijnstreek.nl. De bijdrage voor het ontbijt bedraagt € 15,- welke contant kan worden voldaan. Aanmelden kan tot donderdag 12:00, en vol = vol.

Reageer

Your email address will not be published.