Spelen met kleurgebruik op kantoor!

De inrichting van het kantoor staat niet bij iedereen op nummer 1. Natuurlijk is het voor een ondernemer belangrijk dat er geld verdiend wordt.

Maar stel je voor dat je het wel belangrijk vindt; je personeel brengt namelijk meer uren op kantoor door dan thuis. Wist je dat? En wist je dat mensen productiever zijn in een omgeving waar ze zich thuis voelen?

De makkelijkste manier om verandering in je kantoor aan te brengen is het kleurgebruik op de muren. Deze verandering kan snel en makkelijk gerealiseerd worden!

De meest gebruikte kleur: wit

Wit is geen kleur! Dat is het absoluut wel, en een veel gebruikte kleur. Maar omdat deze kleur zo vaak verkeerd gebruikt wordt merken we het niet eens meer op.

Wit staat voor puur en sereniteit. Het is naast grijs de meest neutrale kleur die je kunt vinden. Wit maakt de ruimte lichter en laat de ruimte optisch groter lijken. Dat zijn de voordelen, maar als nadeel is het wel besmettelijk en kan het kil overkomen.

Breng wat leven in de brouwerij met geel

De kleur geel staat voor energie en dynamiek. Wil je een opgewekte sfeer creëren? Dan is geel geen gekke keuze. Maar let op: soms is het te veel van het goede. Combineer geel met een koelere kleur om het wat af te zwakken, zoals met de kleur groen of blauw. Of gebruik een zachtere geeltint zoals okergeel.

Bij de inrichting van een kantoor in Moordrecht hebben we de kleur geel jaren geleden al toegepast. Overigens naar volle tevredenheid van het personeel en de klanten. Ze krijgen regelmatig complimenten over de werkplek.

BCR-impressie-nieuwsbrief-maart-2015-Koja

Op zoek naar een warme aparte kleur?

 

Probeer dan de kleur teal. Dit is een groen-blauwe kleur die warmte in je kantoor brengt. Het is een mooie combinatie van blauw en groen! Het is een rustige kleur en toch anders dan anders.

BCR-mailing-maart-2015-Stompwijk

Natuurlijk is het aanpassen van de kleur op de muren een relatief kleine ingreep. Kies je voor een grotere verandering voor de langere termijn? Laat er dan eens een interieur professional naar kijken.

Met een doordacht inrichtingsplan ga je goed voorbereid te werk.

Een eerste gesprek om inspiratie op te doen is zeer aantrekkelijk, want bij opdracht krijg je deze inspiratie van ons cadeau!

Wij van Windkracht 12 houden wel van een beetje kleur in het interieur!

Doe maar gek, gewoon doen kan altijd nog…..

Windkracht 12

Reageer

Your email address will not be published.