Rocky-fotoBCR presenteert: straatvoetbalster Rocky Hehakaija

Rocky is bekend van haar stichting Favela Street en staat op de lijst BBC 100 Women 2017

Tijdens het ondernemersontbijt van Businessclub Rijnstreek op 8 december komt Rocky spreken over motivatie en omgaan met verandering en tegenslag. De presentatie van Rocky staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor. Ze is niet voor niets door de BBC opgenomen in de lijst met 100 innovatieve en inspirerende vrouwen van over de hele wereld!

Roxanne Hehakaija

Rocky Hehakaija is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Met haar straatvoetbalteam Street Legends geeft ze op internationaal niveau demonstraties en clinics, o.a. in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Ghana, Kenia en Brazilië.
De sportieve Rocky schopte het tot het Nederlands elftal, maar door een ernstige knieblessure werd ze gedwongen te stoppen met voetbal. Haar droom viel in duigen, maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer drastisch om te gooien.

Gratis bijwonen

Op uitnodiging van Businessclub Rijnstreek komt Rocky op 8 december naar Alphen a/d Rijn om haar verhaal te delen tijdens een ontbijt met ondernemers. Ben je ondernemer? Dan kun je dit ontbijt gratis bijwonen. Het ontbijt start om 7.00 uur in Theater Castellum. Meld je hieronder wel even aan, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum:  8 december 2017
Aanvang: 7:00 uur
Kosten: GRATIS

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Ontbijten met ondernemers

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Kunt u onverwachts niet, meld u dan zich dan uiterlijk dinsdag 5 december af. Doet u dit niet (tijdig), dan zijn we genoodzaakt € 15,- excl. BTW in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Bedrijfsnaam (verplicht)