Nieuwjaar bij De Dyck

Door | 13 februari 2018 | Tips en informatie

Het staat al even in mijn agenda. Donderdag 11 januari, een etentje met de BCR bij De Dijck in
Woubrugge. Een aantal mensen van de club heb ik al een beetje leren kennen bij de lezing van Rocky
en natuurlijk door de verhalen van mijn man, die nu goed een half jaar lid is. Ik kijk er eigenlijk wel
naar uit, lekker eten met een groep mensen, die ik graag beter leer kennen.
Ik was nog nooit bij de Dijck geweest, maar hoorde goede verhalen en meteen bij aankomst snap ik waarom. Wat een entree. Ook binnen word ik verrast door sfeer, warmte en zorgvuldigheid van inrichten. Dit belooft veel goeds voor de rest van de avond. Met z’n achttienen zitten we aan twee tafels en gedurende de avond worden we in een prettig tempo aangenaam verrast met de meest heerlijke hapjes. Warm, koud, vlees, vis, vegetarisch, afwisselend komt er van alles voorbij. Deskundig wordt ons verteld welke ingrediënten de koks gebruikt hebben in de smakelijke schilderijtjes die voor ons worden neergezet. Ik geniet. De verfijnde gerechten, de wijnen, de entourage en het gezelschap maken er een mooie avond van. Halverwege rouleren we, zodat iedereen de gelegenheid krijgt met anderen ideeën, verhalen en ervaringen uit te wisselen. Er wordt gesproken over ieders werkzaamheden, de plannen voor het nieuwe jaar, maar ook over gezin, familie, vakantie en andere persoonlijke dingen. Bij de koffie kijk ik richting mijn man, die tevreden achterover leunt aan de andere tafel. Dat we nog eens terugkomen bij De Dijck mag duidelijk zijn, samen of met anderen. Dat er weer een mooi BCR jaar aan zit te komen is ook helder. Wat mij betreft is er een traditie geboren, een nieuw jaar inluiden met fijne mensen en goed eten!

Maak er een succesvol jaar van,
Groet Talitha Janssen

Reageer

Your email address will not be published.