Hoe Sky Radio omgaat met hedendaagse uitdagingen en kansen van Internet

Door | 15 oktober 2014 | Tips en informatie
Uitdagingen en kansen internet - Sky Radio

Wilt u als ondernemer geïnspireerd worden over hoe u kansen kunt creëren voor uw bedrijf via internet? Kom dan naar de themabijeenkomst van Businessclub Rijnstreek op 31 oktober in Theater Castellum. Het is voor vroege vogels, de bijeenkomst begint al om 07:00.

Het antwoord op internetradio?

Sky Radio heeft een sterke positie als radiozender en heeft een sterk en herkenbaar profiel. Het format is al jarenlang succesvol, maar wat het is antwoord van deze zender op de ontwikkelingen van internetradio en diensten als Spotify? Sky Radio stuurt afgevaardigde Dennis Landman om dit op een korte en krachtige manier kenbaar te maken. Dennis is Sales Director bij Sky Radio Group.

31 oktober, 07:00 – 8:45, Theater Castellum, Alphen

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Businessclub Rijnstreek. Deze club helpt ondernemers in de regio Groene Hart met groeien. Themabijeenkomsten zoals op de 31e, dragen hier aan bij. De bijeenkomst bestaat uit een ontbijtgedeelte en uit een netwerk- & lezinggedeelte. De Businessclub heeft geen winstoogmerk, daarom wordt een bijdrage voor het ontbijt gevraagd van €15,-.

U ontvangt hier achteraf een factuur voor. Het event begint 07:00u ‘s ochtends en duurt tot 8:45.

Aanmelden

De Businessclub houdt met enige regelmaat bijeenkomsten, zie hier en hier voor meer informatie. Het laatste event ‘Van klant naar fan‘ was zeer geslaagd; er zijn veel nieuwe contacten gelegd, er is goed ontbeten en er was een bijzonder leerzame lezing. Het is tevens een goede mogelijkheid voor ondernemers om de kansen van een Businessclub te ervaren.

Details

 • Datum: 31 oktober 2014
 • Plaats: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
 • Route/ bereikbaarheid
 • Tijd: 07:00 tot 08:45

Formulier

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Factuuradres

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

  Reageer

  Your email address will not be published.