Het Werkgevers Servicepunt; voor het vinden van goed personeel.

Door | 28 oktober 2013 | Tips en informatie

Het Werkgevers Servicepunt Rijnstreek (WSP Rijnstreek) wordt bemand door in totaal 8 personen waarvan er 6 werkzaam zijn in de buitendienst. Dit houdt dus in dat de mensen van het WSP Rijnstreek u in de toekomst u op uw werklocatie zullen komen bezoeken.

Het WSP Rijnstreek is niet

iets wat is ontstaan vanuit de hoed van een of andere wethouder die burelen houdt in Alphen aan den Rijn. Vanuit politiek Den Haag is er besloten dat er in totaal 28 WSP’s opgericht moeten worden in Nederland, hiervan is dus de WSP Rijnstreek het voortvloeisel.

De gedachte

achter het WSP Rijnstreek is dat u als werkgever centraal komt te staan. Voorheen was het zo dat er altijd vanuit het aanbod werd geredeneerd en nu gaan we alles bekijken vanuit de vraag!

Waar heeft u als ondernemer behoefte aan? 

Wat voor een soort personeel zoekt u? Waar kunnen wij u als Gemeente mee faciliteren? Hoe kunnen wij uw weg binnen het overheidsapparaat verkorten/versnellen? Dit zijn zomaar een paar vraagstukken waar wij u als WSP Rijnstreek graag over willen consulteren. Wij zijn er dus uiteindelijk

om u te ondersteunen

op velerlei gebied, geen vraag is ons te gek. Het team is bewust samengesteld uit personen die een commerciële achtergrond hebben. Dientengevolge kunnen wij makkelijker met u converseren en ons indien wenselijk verplaatsen

in uw zakelijke gedachtenwereld.

Inmiddels hebben wij met een groot aantal bedrijven in Alphen aan den Rijn en omstreken intensieve contacten opgebouwd welke zelfs al hebben geresulteerd in plaatsingen van mensen bij de desbetreffende bedrijven!

Schroom dus niet om

contact met ons op te nemen via ons algemene nummer 0172-504508 en overwin uw angst om met weer zo een overheidsinstantie in zee te gaan!

U en uw bedrijf zijn ons uitganspunt. U vraagt en wij draaien…

Groeten,

Nicole Nieuwenhuizen | Werkgevers Servicepunt

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Reageer

Your email address will not be published.