Het nieuwe werken; wat wel werkt.

Door | 11 februari 2015 | Tips en informatie

Lezing over het nieuwe werken 20 februari

Aanstaande 20 februari kunt u bij de Businessclub Rijnstreek een presentatie over het Nieuwe werken bijwonen. En dan met name over wat wel werkt. De themabijeenkomst wordt gehouden in het in Alphense theater Castellum.

Het ‘Nieuwe werken’ is niet het onverdeelde succes waarvan we aan paar jaar geleden dachten dat het zou worden. De impact op de organisatie is groot en het nieuwe werken dwingt medewerkers en managers soms in situaties waarin de effectiviteit en het werkplezier onder druk komen te staan, in plaats van dat ze sterk zijn verbeterd.

Maar het is niet alleen maar kommer en kwel. Het nieuwe werken heeft een aantal mooie innovaties gebracht die wel succesvol blijken te zijn, en die voor uw organisatie tijd en geld kunnen besparen, en bovendien ook nog eens het werkplezier vergroten.

Het nieuwe werken; over de lezing

Spreker Marco Hoedt, eigenaar van Mr-Orange en ICT Consultant voor onder andere BMW en Vos Logistics zal u meenemen langs zaken die u kunt toepassen in uw eigen bedrijf.

De bijeenkomst begint al om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, alleen voor het ontbijt geldt een bijdrage. De bijeenkomst wordt gehouden in het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn.

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Datum: 20 februari 2015
Aanvang:
 7:00 uur
Lezing: GRATIS

Bijdrage ontbijt: 15 euro

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Ondernemers en managers die deel willen nemen aan deze kunnen zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.  De bijdrage voor het ontbijt bedraagt € 15,- welke contant kan worden voldaan. Uw aanmelding wordt bevestigd, let wel er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Factuuradres

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

  Reageer

  Your email address will not be published.