Overleven door innoveren volgens Microsoft

Door | 15 oktober 2015 | Tips en informatie
innoveren - microsoft

De vraag is niet óf je gaat veranderen, maar hoe

Nieuwe kanalen en nieuwe technologieën zorgen ervoor dat jouw klanten zich anders gaan gedragen. Dat is geen eenmalige gebeurtenis, maar een continu proces. Een bedrijf dat succesvol wil zijn, zal voortdurend mee moeten veranderen. Maar wat betekent dat in de praktijk? Laat je inspireren door Microsoft, een bedrijf met een ongekende passie voor vernieuwing!

Innovatie als constante factor

Op vrijdag 23 oktober deelt Evita Stoop, CMO Lead bij Microsoft, haar visie op innovatie met de ondernemers in het Groene Hart bij Businessclub Rijnstreek. “Innovatie moet een kernactiviteit zijn van ieder bedrijf. Tegelijkertijd hebben wij mensen een natuurlijke weerstand tegen verandering. De kunst is om daar op de juiste manier mee om te gaan. Stilstaan is geen optie: het is ‘disrupt or die’!”

U kunt erbij zijn

De bijeenkomst begint al om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, alleen voor het ontbijt geldt een bijdrage. De bijeenkomst wordt gehouden in het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn.

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Datum: 23 oktober 2015
Aanvang:
7:00 uur
Lezing: GRATIS

Bijdrage ontbijt: 15 euro.

Businessclub

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Let op; er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

   

   

   

   

  Reageer

  Your email address will not be published.