De wethouder over het ondernemersklimaat in Alphen

Door | 10 november 2015 | Tips en informatie

Ondernemen in Alphen, bezien vanuit de politiek

Ondernemers praten graag over ondernemen in de praktijk. Tegelijkertijd heeft ook de politiek veel invloed op het ondernemersklimaat in een stad als Alphen. Hoe kijkt de gemeente hier tegenaan? Wat vinden de bestuurders belangrijk? Tijd voor een presentatie door de wethouder die (onder andere) economische zaken in zijn portefeuille heeft: Gerard van As!

Over Gerard van As

Gerard van As (Nieuw Elan) is een doorgewinterde politicus: zo was hij onder meer fractievoorzitter van de LPF in de Tweede Kamer der Staten-Generaal, lid van de gemeenteraad en 11 jaar wethouder in Alphen aan den Rijn. Een man met een visie die Alphen een warm hart toedraagt.

U kunt erbij zijn

De bijeenkomst begint al om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, alleen voor het ontbijt geldt een bijdrage. De bijeenkomst wordt gehouden in het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn.

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Datum:  13 november 2015
Aanvang:
7:00 uur
Lezing: GRATIS

Bijdrage ontbijt: 15 euro.

Businessclub

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Let op; er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

   

   

   

   

  Reageer

  Your email address will not be published.