De oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte

ligt voor het oprapen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden, zoals autoverhuur, om uzelf en uw personeel te verplaatsen. En dit is allang niet meer alleen met langdurige contracten.

Huurmij is een autoverhuurbedrijf. Zij zijn vijftig jaar geleden begonnen in het centrum van Leiden en hebben inmiddels 4 vestigingen en een wagenpark met zo’n 100 bestel- en vrachtbusjes en 400 personenauto’s en bussen. Wij interviewden Edwin Windhorst, Vestigingsmanager Huurmij Alphen aan den Rijn over het invullen van een mobilitieitsbehoefte.

Voor de zakelijke en particuliere markt

Edwin WindhorstEdwin Windhorst is al 22 jaar actief in de autoverhuur. Hij werkte bij diverse auto dealers en leasemaatschappijen. Hier heeft hij de verhuur en shortlease onder zijn hoede gehad. In 2009 heeft hij met een oud collega in Alphen aan den Rijn een verhuurmaatschappij opgezet, die zij in 2010 hebben samengevoegd met Huurmij. Inmiddels is Edwin ook een van de aandeelhouders van Huurmij.

Huurmij is bedoeld voor de particuliere en zakelijke markt. Het doel is om de grootste verhuurder van de regio Rijnland te worden en daarbuiten de grootste te worden op het gebied van shortlease. (contracten van 1 maand tot 24 maanden)

Bij huurmij kun je terecht voor de autoverhuur vanaf 1 uur tot en met 24 maanden en alles wat daar tussen zit. 

Leasen of huren

Door de economische markt is er wel veel veranderd. De particuliere markt is verminderd. Er worden bijvoorbeeld minder huizen verkocht, dus ook minder verhuisd. Daarentegen is de zakelijke markt en dan vooral shortlease sterk gegroeid. Dit komt mede doordat de zakelijke markt zich niet wil verbinden aan langlopende leasecontracten of het kopen van nieuwe auto’s. Geeft Edwin aan.

Wij zijn ons daardoor heel erg gaan richten op de shortlease, inmiddels hebben wij 270 shortleasecontracten. Vervolgt hij.
Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren dus aanzienlijk is gegroeid hebben wij speciale website voor shortleasen gebouwd: supershortlease.nl . Hier staan alle personenauto’s en bestelwagens op die voor korte termijn,  vanaf 1 maand, zijn te leasen.

Al onze personenauto’s zijn nooit ouder dan 24 maanden en bestel en vrachtbussen nooit ouder dan 36 maanden. De klant rijdt dus altijd met de nieuwste modellen en fiscaal aantrekkelijk voertuigen. Wij hebben veel 14% en 20% bijtellings voertuigen in de vloot. Vanaf het B segment auto hebben 90% van de voertuigen een navigatie en bluetooth.

Auto in de cloud

In maart dit jaar hebben wij ook Auto in de cloud geïntroduceerd onder de noemer ‘Een flexibele auto voor moderne bedrijven’ . Het concept is als volgt; de klant heeft geen eigen auto, maar heeft er wel altijd een tot zijn beschikking. Zonder gebonden te zijn aan langlopende, kostbare contracten.  De auto wordt gebracht en gehaald wanneer de auto nodig is.

Samen met het bioscience park in Leiden zijn we daarmee begonnen, omdat dit bedrijventerrein de mensen met andere middelen dan auto’s naar hun werk willen laten komen. Zij zochten een moderne en voordelige manier van autoverhuur. Een belangrijke uitgangspositie hierbij is; het aantal stilstaande voertuigen op het bedrijventerrein terugdringen.

Andere voertuigen

Wij krijgen ook regelmatig aparte aanvragen, bijvoorbeeld lesauto’s, (Inmiddels 5 stuks in de vloot) bestelbussen voor geconditioneerd transport. Wij verhuren ook auto’s met rit-registratie. Wij bouwen dan een TrackJack systeem in het voertuig, waarop de klant zijn ritten registratie kan bijhouden.

Huurmij denkt

altijd vooruit, kopen in waar vraag naar is en baseert de service specifiek op het verhuren van auto’s op de korte termijn. Dit betekent dat ons wagenpark en de mogelijkheden omtrent huren altijd up to date zijn en optimaal flexibel. Shortlease houdt voor ons in dat we altijd leveren en nooit nee verkopen.

Wij hebben bij onze vestiging in Leiderdorp een eigen werkplaats waardoor wij desgewenst snel kunnen inspringen op de wens van de klant, monteren van winterbanden, carkit, trekhaak enzovoorts. Mobiliteitsprobleem of uitbreiding, flexibel en snel, bij Autorent Huurmij/Supershortlease bent u aan het juiste adres.

Ons motto is daarom ook:

Je gebruikt wat je nodig hebt en betaald wat je gebruikt.


Edwin Windhorst

Vestigingsmanager Huurmij Alphen aan den Rijn

 

Reageer

Your email address will not be published.