Dag van het Arbeidsrecht op 4 juni

Bij Berntsen Mulder Advocaten

‘Met een advocaat haal je meer uit een ontslag dan zonder’

Berntsen Mulder Advocaten houdt op woensdag 4 juni de Dag van het Arbeidsrecht. Deze dag kunnen particulieren én ondernemers een gratis advies krijgen over bijvoorbeeld (dreigend) ontslag, het nieuwe arbeidsrecht, een gouden handdruk of arbeidscontracten.

Advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht zitten van 9.00 uur tot 20.00 uur paraat om belangstellenden van deskundig advies te voorzien op het kantoor aan het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn.

“Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze ineens met een ontslag of reorganisatie te maken krijgen”, vertelt arbeidsrechtadvocaat Jos van Bohemen,“driekwart van de mensen ondertekent blind documenten die ze voor hun neus krijgen. Ik weet zeker dat je er altijd meer uit kan halen als je een advocaat inschakelt.

Of stel dat iemand op staande voet wordt ontslagen

Als dat werkelijk onterecht is, is er geen enkele reden om geen juridische stappen te zetten. Veel mensen hikken tegen de kosten aan. Wij zijn altijd transparant over de vraag of het de moeite waard is juridische stappen te zetten. Er zijn vaak mogelijkheden om de kosten bij een andere partij neer te leggen.”

De Dag van het Arbeidsrecht

wordt door het advocatenkantoor georganiseerd om de drempel te verlagen om met een advocaat te spreken. “Zeker nu bedrijven het nog steeds moeilijk hebben met de economische crisis is het voor werkgevers en werknemers van belang te weten wat je rechten en plichten zijn”, weet Van Bohemen, “op dit moment is dat helemaal een ‘hot issue’, nu per 1 juli stapsgewijs het arbeidsrecht gaat veranderen. Juist daarom is deze dag ook voor ondernemers interessant. Sommigen zien echt door de bomen het bos niet meer.”

Op de Dag van het Arbeidsrecht kunnen mensen op afspraak een gratis adviesgesprek krijgen van een half uur. Wie op deze datum niet kan, mag ook in de week erna langskomen voor een gratis advies. Advocaten van het Alphense kantoor weten alles over loonvordering, contracten, reïntegratiemogelijkheden, concurrentiebedingen, wachtgeldregelingen en gouden handdrukken.

Aanmelden voor de Dag van het Arbeidsrecht is verplicht en kan via tel. 0172-427194

Jos van Bohemen staandJos van Bohemen |  Berntsen & Mulder
Bekijk hier mijn Linkedin

 

 

Reageer

Your email address will not be published.