Big Data, kans voor de MKB-ondernemer?

Businessclub zuid-holland big data

Big Data, een kans voor uw onderneming?

Tomtom, Google, Facebook, je Bonuskaart bij de Albert Heijn…  Big Data is overal om je heen, dus ook om MKB ondernemers. Het gaat niet meer weg en zal steeds belangrijker worden. Wat ís Big Data? Hoe kan ík met mijn onderneming inspelen op de mogelijkheden? Is dat niet iets voor giganten als Google, banken en verzekeraars?

Senior Adviseur bij de Kamer van Koophandel Ben Schuttenbeld zal het thema Big Data op een praktische manier benaderen zodat ook de BCR-leden er wellicht iets mee kunnen. Wat weet jij van je klanten? Welke cijfers kun jij binnen jouw bedrijf verzamelen en analyseren?

Kortom: mis de Big Databoot niet!

U kunt erbij zijn!

De bijeenkomst begint al om 07:00u en start met een uitgebreid ontbijt. De bijeenkomst zelf is kosteloos, zelfs het ontbijt is eenmalig kosteloos. De bijeenkomst wordt gehouden in het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn.

Locatie:
Castellum Theater
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Datum: 3 juli 2015
Aanvang:
7:00 uur
Lezing: GRATIS

Bijdrage ontbijt: 15 euro gratis

Businessclub

Businessclub Rijnstreek komt elke vrijdagochtend om 7.00 uur bij elkaar in het restaurant van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens de ontbijten geven de leden elkaar business, ondersteunen elkaar en delen zij belangrijke kennis en informatie met elkaar.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Let op; er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan.

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Uw e-mail

  Heeft u nog vragen?

   

   

   

   

   

  Reageer

  Your email address will not be published.